Ervaringen

Lees wat onze patiënten schrijven

Veel patiënten vinden het fijn om hun ervaringen te delen met de mensen die eenzelfde probleem hebben, maar nog niet behandeld zijn. Hieronder ziet u een aantal reacties van patiënten die inmiddels door ons zijn behandeld.

“Nadat ik de zolen mijn schoenen had gedaan zou ik niets anders meer willen. Ik heb er zoveel baat bij dat ik nu weer 2 paar besteld heb.”

Ervaring van Arie

Behandeling door Podozorg Nieuwpoort

Ik ben vorig jaar bij Podozorg Nieuwpoort geweest om mijn voeten op te laten meten voor zolen in mijn schoenen. Nadat ik gebeld had kon ik al snel terecht, na een goed en duidelijk gesprek volgde een voetonderzoek. Ik kreeg netjes bericht dat mijn zolen klaar waren en nadat ik ze in mijn schoenen had gedaan zou ik niets anders meer willen. Ik heb er zoveel baat bij dat ik nu weer 2 paar besteld heb. Hartelijk dank voor de goede zorg.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.